Våra paket

Vi har inget behov av att sälja på er stylingar ni inte behöver. Vårt mål är att ni som kund ska känna att vi har varit lyhörda och erbjudit er den mest kostnadseffektiva lösning som ni kan få. Vi ser med en gång vad som behöver göras för att lyfta fram potentialen i er bostad. Vi har ett tränat öga och det är vårt jobb att hjälpa er. I alla våra paket skräddarsyr vi lösningar som passar er bäst!

 

FOTOSTYLING
Inför fotografering ser vi över helheten med möblering och köper med färska blommor, frukt mm. Vi är även med på fotograferingen för att optimera bilderna.

VISNINGSSTYLING
Vi återställer stylingen inför visning och köper med oss färska blommor, frukt mm.

MINISTYLING
För att skapa den rätta känslan inför fotografering och visning kompletterar vi bostaden med passande inredningsdetaljer och ser över helheten med möblering och belysning. Vi tar med textilier, mattor, belysning, krukor, växter och deco. Varje rum får en hemtrevlig och tilltalande känsla. Vi är även med på fotograferingen för att optimera bilderna.

MEDELSTYLING
För att skapa den rätta känslan inför fotografering och visning kompletterar vi bostaden med passande möbler och inredningsdetaljer. Vi ser över helheten med möblering och belysning. Vi tar med textilier, mattor, belysning, krukor, växter och deco. Varje rum får en hemtrevlig och tilltalande känsla. Vi är även med på fotograferingen för att optimera bilderna.

FULLSTYLING
Tomma bostäder behöver möbleras upp för att man lättare ska kunna se möjligheterna med ytan. För att skapa den rätta känslan inför fotografering och visning möblerar vi upp hela  bostaden med känslan av att någon bor där. Vi tar med möbler, textilier, mattor, belysning, krukor, växter och deco. Varje rum får en hemtrevlig och tilltalande känsla. Vi är även med på fotograferingen för att optimera bilderna.

VILLAPAKET
Vi har även flexibla lösningar för villor, hör med din stylist. Gå in på vår App för mer info och riktpriser. Appen laddar du enkelt ner från AppStore, sök på Homestyling eller Intro Inred.

Homestyling är avdragsgillt sedan 2005. Ta upp det som en omkostnad i samband med reavinstbeskattningen.
[ Läs mer om avdragsgillt på http://skatteverket.se ]