Så jobbar vi

Vi bokar ett möte i din bostad där vi går igenom ytorna och ger förslag på passande stylingpaket samt ger dig en checklista med tips och råd.
Vi passar även på att dokumentera och fotografera bostaden för att förbereda vår planering. Inom en dag har du offert samt tidsplan av oss. När vi fått accept på offerten påbörjar vi vår planering och packning på vårt lager.
Hela stylingprocessen utförs av den stylist du träffade på första mötet så du kan känna dig trygg med att ha samma kontakt hela vägen tills försäljningen är klar.

Beroende på vilket stylingpaket du valt och storlek på din bostad tar det allt mellan 1-4 dagar för oss på plats om du bor inom Göteborg. Vi kvalitetssäkrar alltid och tar en avstämning innan foto så alla parter är nöjda.

INTRO har ett stort varierat möbellager och vår styrka är att vara kreativa från fall till fall.
Vi strävar alltid efter att skapa en varm, hemtrevlig miljö med ‘‘känslan av att någon bor där’’ i varje styling. För oss är målet att tilltala alla sinnen.Våra möbler ingår i 10 v för att du som kund inte ska behöva känna stress över extra kostnader.

KRINGTJÄNSTER
Vi har ett mycket bra nätverk med hantverkare vi har förtroende för och jobbat med en längre tid.
Vi vet hur svårt det kan vara att få hjälp med alla kringtjänster. En renovering kan kräva olika typer av hantverkare.
Vi vill underlätta för våra kunder och göra det så smidigt som möjligt och hjälper därför gärna till att koordinera och vara behjälplig med byggmöten och tidsplaner. Vår Inredningsavdelning har även möjlighet att hjälpa er med inredning och ritningsunderlag i 2d eller 3d för kök och badrum.